Je bent hier: Home / Nieuw! Workshop Duetten Zingen: 12 oktober 2019

Nieuw! Workshop Duetten Zingen: 12 oktober 2019

Zingen voor klassieke zangers

Vind jij samen zingen het leukste dat er is? Voel je je ook vrijer als je met anderen zingt? Wil je je graag laten inspireren om meer samen muziek te maken?
Dan is deze workshop iets voor jou!

Workshop Duetten ZingenWanneer:
Zaterdag 12 oktober 13.00-17.00 uur

Waar:
Dorpshuis ’t Klooster,
Jack van Gilsplein 1, Bavel (nabij Breda)

Informatie:

  • Gratis parkeren voor de deur
  • Kosten: € 85 p.p. inclusief koffie, thee en fris.
  • Bij aanmelding tot 5 juli: € 75 p.p.

AANMELDEN

Hoe ziet de dag eruit?

De workshop wordt gegeven door zangdocenten Anita van Ek en Charlotte Munnik. Pianiste Seniz Koevoets begeleidt de deelnemers op piano.

We werken zowel in duo’s als met de gehele groep van 8-10 personen. Dit kan je verwachten:

  • Een uitgebreide opwarming van lichaam en stem in de groep.
  • Muzikale groepsoefeningen voor concentratie, luisteren, samenwerking zonder woorden en initiatief nemen.
  • Coaching door de zangdocenten: elk duo zingt hun vooraf gekozen en ingestudeerde duet en krijgt feedback van de docenten. We werken aan allerlei aspecten van het samen zingen.
  • Afsluiting met miniconcert door alle duo’s.

Je bent een groot deel van de dag zelf actief bezig, maar luistert ook naar de anderen wanneer deze gecoacht worden. Zo kan iedereen van elkaar leren en inspiratie op doen.

Over de zangdocenten

Foto Anita van Ek 2

Anita van Ek

is een ervaren zangdocente en geeft stemvorming aan vele koren. Ze heeft als zangeres een jarenlange ervaring in koor- en ensemblezang. Ook staat ze als dirigente voor verschillende koren, waaronder ‘Una Voce’ in Raamsdonksveer. Momenteel maakt ze deel uit van dubbelkwartet s’OTTOvoces en het Brabantkoor. Anita geeft les in haar praktijk in Berkel-Enschot.

 

Charlotte Munnik PR

Charlotte Munnik

studeerde aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag. Ze zingt als soliste in oratorium en opera, onder andere bij Bachkoor Brabant. Ze heeft een grote liefde voor kamermuziek en maakte dan ook deel uit van verschillende liedduo’s en Oude Muziekensembles. Verder heeft ze gezongen bij het Groot Omroepkoor en Cappella Amsterdam. Charlotte heeft haar eigen zanglespraktijk in Breda. www.charlottemunnik.nl

Anita en Charlotte maakten samen deel uit van verschillende a capella ensembles. Ze hebben vaak samen met veel plezier duetten uitgevoerd.

AANMELDEN

Scroll To Top